sadaya Kategori

EN

  • Q

    Sabaraha harga mesin?

    A
    Gumantung kana kapasitas nu diperlukeun.
  • Q

    Naon fungsi mesin?

    A
    Pergaulan, winterization, filtration, évaporasi pangleyur na recovery. Fungsi pilihan nyaéta résidu péstisida sareng ngaleungitkeun mental anu beurat.
  • Q

    Naon suhu usum tiris?

    A
    Kirang ti -70 ℃.
  • Q

    Kumaha ngeunaan akurasi filtrasi?

    A
    30 micron nepi ka 50 micron.
  • Q

    Naon kaunggulan tina mesin?

    A
    garis winterization kontinyu pikeun ngahemat tanaga gawé; Réngsé winterized, euweuh lilin jeung gajih bakal redissolve dina pangleyur salila filtration; kapasitas badag évaporasi pangleyur pikeun ngahemat waktos;