sadaya Kategori

  • Q

    Sabaraha mesin?

    A
    Gumantung kana kapasitas nu diperlukeun.
  • Q

    Naon kapasitas normal mesin?

    A
    Kapasitas normal nyaéta ti 1 liter dugi ka 300 liter. Kapasitas anu langkung ageung ogé tiasa disaluyukeun.
  • Q

    Naon bahan baku bisa sasari ku mesin?

    A
    Ramuan médis, cabe, korma tanggal, hops tomat, jsb Mesin bisa dipaké dina dahareun tatanén, farmasi, kosmetik, laundry, jsb widang.
  • Q

    Sabaraha tekanan kerja mesin?

    A
    Biasana tekanan kerja MAX nyaéta 35 Mpa dugi ka 45 Mpa. Upami anjeun gaduh syarat khusus, tekanan kerja MAX tiasa disaluyukeun.
  • Q

    Naon suhu gawé?

    A
    Ti suhu kamar nepi ka 75 ℃.
  • Q

    Naha mesin dilengkepan sistem pamulihan CO2?

    A
    Leres, tapi co2 tetep bakal dikonsumsi. Anjeun tiasa milih mesin dilengkepan pompa recovery co2 jang meberkeun cageur co2.
  • Q

    Sabaraha konsumsi co2?

    A
    Paké mesin 300L sabagé conto, éta meakeun ngeunaan 19 lbs of co2 per jam lamun mesin dilengkepan pompa recovery co2.
  • Q

    Naha alat-alatna dilengkepan sistem panyalindungan over pressure?

    A
    Sumuhun, nalika tekanan gawé ngaleuwihan tekanan setelan, mesin bakal eureun.

    kategori panas