sadaya Kategori

  • Q

    Sabaraha sistem?

    A
    Harga sistem gumantung kana kapasitas sareng fungsi anu anjeun peryogikeun.
  • Q

    Naon kapasitas normal sistem?

    A
    Kapasitas tiasa disaluyukeun ku syarat, ukuran populér nyaéta 50 lbs / h, 80 lbs / h, 160 lbs / h.
  • Q

    Naon fungsi sistem?

    A
    cooling pangleyur, ékstraksi, filtration, évaporasi pangleyur na recovery, decarboxylation. Fungsi pilihan nyaéta recovery pangleyur ti spent biomassa, de-warna, distilasi pangleyur, film ngusap, ngasingkeun.
  • Q

    Naon suhu ékstraksi?

    A
    Kirang ti -70 ℃ lamun make nitrogén cair pikeun cooling étanol.
  • Q

    Naon métode cooling pangleyur?

    A
    Nitrogén cair atanapi chiller.
  • Q

    Sabaraha kapasitas évaporasi pangleyur?

    A
    Sistim ieu dilengkepan dua tahap pangleyur evaporator. Anggo sistem 50 lbs / h salaku conto, kapasitas évaporator pangleyur tahap kahiji nyaéta 300 liter / jam sareng évaporator pangleyur tahap kadua nyaéta 50 liter / jam.
  • Q

    Naon produk ahir anu sasari ku sistem?

    A
    Minyak usum tiris sareng dekarboksilasi. Lamun sistem dilengkepan pilem musnah jeung fungsi ngasingkeun, produk ahir bisa jadi 99.9% kristal langsung.
  • Q

    Naon dimensi sistem?

    A
    Dimensi sistem disaluyukeun ku gudang anjeun.
  • Q

    Naon kaunggulan tina sistem?

    A
    Suhu ékstraksi jero-tiis, garis kontinyu, kapasitas badag évaporasi étanol, jsb.

    kategori panas