sadaya Kategori

  • Q

    Naon mesin lab anu dimaksud?

    A
    Distiller jalur pondok, evaporator Rotary, reaktor kaca, saringan vakum, pengering oven vakum, jsb.
  • Q

    Naon jinis distiller jalur pondok?

    A
    Diusap pilem atanapi desktop distiller jalur pondok.
  • Q

    Sabaraha film diusap?

    A
    Gumantung kana kapasitas sareng tahapan pilem anu diusap anu diperyogikeun.
  • Q

    Naon bahan tina film ngusap?

    A
    SUS304 atanapi SS316L, kaca.
  • Q

    Naon bagian tina pilem Anjeun ngusap?

    A
    Dahar tank, evaporator utama, condenser, bubu tiis, kabéh thermostat diperlukeun pikeun sakabeh processing, pompa vakum, pompa difusi, kabinet listrik, jsb Anjeun ngan perlu eupan minyak atah kana mesin.
  • Q

    Sabaraha harga evaporator Rotary?

    A
    Gumantung kana sarat jéntré Anjeun. Kapasitas evaporator Rotary nyaéta ti 1 liter dugi ka 100 liter. Kabéh evaporator Rotary bisa dilengkepan condenser tunggal atawa condenser ganda.
  • Q

    Naon fungsi reaktor kaca?

    A
    Dekarboksilasi, kristalisasi, réaksi lab, ékstraksi, jsb.
  • Q

    Sabaraha harga reaktor kaca?

    A
    Gumantung kana sarat jéntré Anjeun. Kapasitas reaktor kaca ti 1 liter nepi ka 200 liter. Reaktor kaca tiasa janten hiji lapisan, dua lapisan sareng tilu lapisan.

    kategori panas