sadaya Kategori

  • Q

    Sabaraha mesin?

    A
    Gumantung kana kapasitas nu diperlukeun.
  • Q

    Naon kapasitas normal mesin?

    A
    Ti 10 liter ka 6000 liter.
  • Q

    bahan baku naon bisa sasari ku mesin?

    A
    Kabéh bahan baku nu ngandung minyak volatile. Sapertos acuk, sereh, menyan, jrrd.
  • Q

    Kumaha upami kaluaran minyak?

    A
    Gumantung kana eusi minyak dina bahan baku Anjeun.
  • Q

    Naon bagian tina mesin?

    A
    Tangki ékstraksi, condenser, tank gudang hidrosol, separator minyak-cai, chiller, generator uap, jsb.

    kategori panas