sadaya Kategori

Ngeunaan US


Solusi ékstraksi Pioneer mangrupikeun perusahaan anu berbasis di AS anu ngahasilkeun mesin ékstraksi jamu médis/ésénsial sareng mesin ékstraksi herbal sanés.

solusi ékstraksi panaratas ieu dedicated ka ngurangan prosés kuli-intensif tina jamu médis / penting ékstraksi, sarta mantuan Anjeun nimba minyak kualitas luhur tina kembang, daun, tutuwuhan dina cara nu pang éfisiénna tur aman

Solusi ékstraksi panaratas utamana ngagunakeun métode ékstraksi pangleyur suhu ultra-low, nu integrates ékstraksi, filtration, recovery pangleyur, decarboxylation na distilasi molekular.

alat-alat nu ogé bisa dilengkepan dahar otomatis, decolorization, miceun résidu péstisida, miceun logam beurat, pangleyur fungsi distilasi nurutkeun pangabutuh konsumén.

Dina raraga mempermudah produksi, gerakan sarta perluasan pakakas, mesin urang teu ngan bisa dirancang kana garis produksi, tapi ogé ngaropéa kana modul;

Tangtosna, urang tiasa nawiskeun jasa OEM / ODM. Dina kecap sakabéh mesin urang bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh béda unggal customer.

Salian ti éta, jasa saatos penjualan anu saé ogé mangrupikeun salah sahiji fitur kami. Departemén saatos-jualan kami online 24 jam sadinten, anu tiasa ngaleungitkeun kasalahan sareng ngarengsekeun masalah gancang-gancang.

Kabeungharan jasa profésional kami sareng peralatan kelas pangluhurna bakal masihan anjeun kaunggulan anu langkung kuat, sareng kami yakin anjeun bakal milih kami di hareup.

urang pabrik

sertipikat


HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP
HUKUP

kategori panas